Sverige år 2010, vem kunde tro att vi skulle bli ett såpass ”ehandel-medvetet” land som vi är idag?
Det är jättekul att se ett enormt intresse, inte bara hos oss utan även runt omkring webben. Vi stöter dagligen på frågor, artiklar etc. där folk går i tankar om att starta e-butik.

För er som ännu inte visste om det, så är Prestaworks, en leverantör som konsulterar inom ett e-handelssystem som heter PrestaShop. PrestaShop är  opensource, vilket vidgar systemet helt. Med PrestaShop, så har du mer eller mindre möjlighet att starta en e-butik redan idag, du kan snabbt och enkelt ställa frågor i deras forum.

Starta e-butik

Hos Prestaworks, kan du få din dröm förverkligad. Vårt främsta mål är att erbjuda dig en komplett och kraftig e-butikslösning till en realistisk summa pengar. Förutom detta, så skall vi också hjälpa dig med de frågor du har om systemet och för att täcka upp en hel del av det, så har vi nu också börjat utveckla en manual för PrestaShop.

Men inte bara det, vårt absolut främsta mål är naturligtvis att starta igång din e-butik så att du kan börja arbeta med den så fort som möjligt.

Hos oss har du inga begränsningar, vi är inte dem typerna som begränsar max antalet upplagda produkter, eller max antalet kategorier. Hos oss är det bara att tuta och köra (även om vi har begränsningar för webhotellsutrymme, så går det mesta att lösa).

Sökmotoroptimering som marknadsföring

Vem som helst kan starta e-butik, det är inte svårt alls. Eftersom vi på Prestaworks är såpass snälla och vänliga, så hjälper vi dig, med mer eller mindre, allt. Och just därför, betyder det att det börjar bli fler och fler som startar igång e-butiker på nätet, som kortfattat kan bli dina konkurrenter.

Prestaworks anser att sökmotoroptimering är den absolut bästa investeringen, i marknadsföring. Då relaterar vi naturligtvis till sikt in i framtiden. Söker du istället ”effektiv-marknadsföring” som sker över en dag, eller en vecka, så skall du nog se över några bannerkampanjer.

Med sökmotoroptimering, så har du en bättre möjlighet att på sikt plocka hem unika träffar från hela landet (och världen). Därför har vi nu börjat erbjuda tjänster inom sökmotoroptimering för våra kunder.

Det här är absolut ingen säljande text och inte alls heller för att just du skall köpa denna tjänst. Men tänk efter väldigt noggrant och se över om din butik hamnar högt på era viktigaste nyckelord. Det vore ju förödande om din konkurrent snappar åt alla besökare via Google, bara för att du ligger långt, långt ner.

Vi kommer inom kort, släppa en manual för hur du gör onpage-optimering för PrestaShop-systemet. Naturligtvis skriver vi ett inlägg när den finns tillgänlig och var.

Har ni frågor om sökmotoroptimering och/eller känner ni ett behov av att få hjälp med att hamna högre upp på sökresultaten hos Google? Kontakta oss så hjälper vi er i rätt riktning.

Mvh
Prestaworks.se