Det är antagligen ingen nyhet för er som är insatta – igår kväll släpptes nämligen första stabila versionen av Prestashop 1.5!
Prestaworks är självfallet väldigt glada över detta släpp då det innebär stora förbättringar. Vi har framförallt ett nytt administrativt gränssnitt, nya funktioner och en hel del nya finesser som t.ex. multishop stöd.

Vad händer nu?

Just nu analyserar Prestaworks den nya plattformen och fastställer hur utveckling samt uppgradering av moduler skall göras i enlighet med de nya standarderna som släpptes i samband med den stabila releasen.
Vi vill inte trycka på våra kunder att uppgradera sin butik i detta skede, detta beror på olika skäl som t.ex. att versionen är relativt ny och innehåller säkerligen flertalet buggar som ännu inte är lösta.
Innan vi kan börja installera den nya versionen och uppgradera befintliga butiker, måste vi också se till att uppgradera våra egna moduler så att de är anpassningsbara. Prioritet på dessa moduler är betalkopplingar, affärssystem och därefter övriga moduler.

Om du har frågor eller funderingar går det antingen bra att kommentera här eller ringa in till oss direkt på 08 – 559 23 094.

Vänliga hälsningar
Prestaworks