Nu har vi på Prestaworks lanserat ytterligare en tjänst på webben med fokus på maskerad.

Vi såg ett tillfälle att ta fram denna tjänst som sammanställer hela svenska webbens maskeradprodukter på en och samma webbplats. Maskerad.me baserar på PrestaShop som grundplattform, vilket vi naturligtvis är oerhört glada att presentera. Maskerad.me är ett perfekt exempel att visa upp för våra kunder och besökare som bevis på vad som går att göra med PrestaShop.

Några viktiga faktorer som gör Maskerad.me till en bra webbplats, är dess funktioner. Webbsidan sköter sig själv med automatiska Cron Jobs som läser in produktfiler från respektive butik och placerar produkterna i korrekt kategori. Detta innebär att den enda administration vi behöver göra, är att koppla på nya butiker som är intresserade av att ansluta till vår webbplats.

Inläsning av produkter från respektive butik, sker 1 gång om dagen. Vid inläsningstillfället kollar funktionen om tidigare produkter tagit slut på lager hos respektive butik, om så är fallet, inaktiverar funktionen produkten i PrestaShop.

Samtliga produkter på Maskerad.me sorteras efter popularitet via våra besökare, då undrar ni säkert hur vi har löst detta. Jo, vi har nämligen tagit fram en funktion som mäter hur många klick varje produkt får under en dags period. Sedan sorterar systemet produkterna efter mest klickade först, som det ska vara alltså!

Driver du en webbutik som säljer maskeradkläder och vill synas på Maskerad.me? Skicka in en ansökan via formuläret på Maskerad.me så behandlar vi ärendet så fort vi kan.

Bästa hälsningar
Prestaworks